LASAGNE MET GEKARAMELLISSEERD WITLOOF EN POMPOENSAUS
Weer een heel lekker ovengerechtje met mijn lievelingsgroente van het seizoen.
Pagina's
maandag 7 december 2015
donderdag 3 december 2015
Kruidnoten voor de Sint
Tis den tijd van het jaar en ik vind dat onze noorderburen altijd zo'n leuk en lekker snoepgoed hebben. Dus effe een experiment.
Ging eerst de Krok-Toren gebruiken om gelijke bolletjes te krijgen, maar daar is het deeg te taai voor, dus ze zijn gewoon met de hand gerold en dus ongelijk. Dat heeft ook zijn charme en het is de smaak die telt hé.
Ging eerst de Krok-Toren gebruiken om gelijke bolletjes te krijgen, maar daar is het deeg te taai voor, dus ze zijn gewoon met de hand gerold en dus ongelijk. Dat heeft ook zijn charme en het is de smaak die telt hé.
donderdag 29 oktober 2015
THAISE VISCAKE IN DE STOMER
Azië, culinair gewoon fantastisch en dit is een echt heel lekker receptje voor de liefhebber van Thailand. Hoe pikant je het maakt dat moet je zelf maar uittesten. Normaal gezien heb ik deze visballetjes altijd gebakken, wat ook heel lekker is, maar om de mogelijkheden van de MicroGourmet te testen heb ik ze nu gestoomd.
zondag 18 oktober 2015
woensdag 7 oktober 2015
Abonneren op:
Posts (Atom)