Eigenlijk zou de TurboChef niet mogen ontbreken in de keuken. Je kan er zoveel lekkere dippers mee maken zoals deze pesto. Hieronder het klassieke recept met basilicum.
Ingrediënten
115 g basilicumblaadjes
25 g pijnboompitten
2 grote tenen knoflook
1 snuifje zout
50 g geraspte Parmezaanse kaas
2 grote tenen knoflook
1 snuifje zout
50 g geraspte Parmezaanse kaas
1,25 dl extra vierge olijfolie
Doe de basilicumblaadjes, pijnboompitten, knoflook en zout in de TurboChef en vermaal alles. Doe er de olijfolie bij roer alles tot een pasta. Tenslotte voeg je de Parmezaanse kaas toe en blijf met de TurboChef mengen en malen tot je een dikke, romige saus hebt.
In een afgesloten Ruimtekom in de koelkast is deze pesto enkele weken houdbaar.
Doe de basilicumblaadjes, pijnboompitten, knoflook en zout in de TurboChef en vermaal alles. Doe er de olijfolie bij roer alles tot een pasta. Tenslotte voeg je de Parmezaanse kaas toe en blijf met de TurboChef mengen en malen tot je een dikke, romige saus hebt.
In een afgesloten Ruimtekom in de koelkast is deze pesto enkele weken houdbaar.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten